Alcatraz

Jag har verkligen fastnat helt för den nya serien på fyran "Alcatraz".
Skaparna av Lost som gjort denna grymma serien och jag tyckte även om Lost när det gick fast det var rätt förvirrandexd
Men Alcatraz verkar grymt bra!
Ska kolla på det nu på tv4play vi hörs! ;)




/Kram Sara

damp!

Hade gjort inlägg för igår men de kom ju inte upp såklart... :-\ Ska ha bild nu kommer inte blogga innan ikväll för ska till stallet direkt efter skolan. Men vi hörs ikväll <3 Kram Alexandra

Lite mer bilder...
























Lite av alla bilder som Malou tog när hon var här och fotade :D


/Kram Sara

trött :O

Uppdaterar i morgon om hur det gick, är döds trött.... :O


Kram Alexandra

HHAHA



Kram Alexandra

Hur?

Hur förbereder jag mig inför tävling?



Dagen innan:
Först mockar jag o gör maten (haha onödigt att skriva men men) sedan rider jag ett lösgörande ridpass på ungefär 20-30 min beror på hur han känns. Under ridpasset är det mycket skänkelvikningar och volter som jag lägger fokus på så att han är mjuk och fin :D Efter ridpasset så putsar jag alla saker som ska med tex. sadel träns och benskydd osv.
Efter det blir det att tvätta ben och svansen på honom om det inte är varmt ute för då tvättar jag hela kroppen. Sedan är det på med flecce täcke och back on tracken. Efter det fixar jag transporten och om den har sadelkammare med lås så lägger jag in alla grejer men om den inte har lås eller sadelkammare lägger jag all saker i en ikea påse så det är bara att lägga in i bilen/transporten. Mat är själklart att vi har med :) Och godis till pojken :D
Sen pussar jag på honom och åker hem för att sova.

Tävlingsdagen:
Äter en ordentlig frukost om det inte är för tidigt då vi äter i bilen. När jag kommer till stallet så tar jag av Zirocco hans back on track och täcke så borstar vi av honom snabbt. Om vi har mycket tid hinner vi mocka eller göra maten. Sedan är det på med transport skydden och om det är kalt på med ett täcke. Sedan lastar vi och åker iväg, när vi har kommit fram så tittar jag till honom sedan går vi och visar vaccinationen och efter det går jag och min syster bannan eller så går jag den själv. När jag har gått klart bannan så är det bara till att på sig stövlarna, västen och hjälmen för oftast så är Zirocco ut lastad och har blivit framskrittad men om vi är där tidigt så lastar vi ut honom senare :)

Ungefär så här ser det ut för mig när det är tävling :D


Kram Alexandra

Vill ha!

Hästar jag vill ha från kat. A-D och en storhäst :D

KAT: A
Läromästare. Hästar säljes
Typ: A -  Inriktning: Hoppning -  Kön: Valack -  Födelseår: 2000
Namn: Sir Maximilian
Val. f. 2000. 106 cm. Max är nu till salu då ryttaren börjar bli för lång. Många segrar och plac. t.o.m Nat LA. Etta på TDB:s ranking för A-ponnyer 2010 och 2011. Välutbildad i dressyr dock endast tävlad en gång (LB:1, 61%) p.g.a ryttarens hoppintresse. Jättesnäll i all hantering, även de minsta barnen kan sköta om honom själva. Filmer finns på YouTube sök på MrSirmax1.
Pris diskuteras med rätt köpare.

LA hoppning, LA dressyr

Pris 55 000 kr

KAT: B

FANTASTISK SM PONNY!. Hästar säljes
FANTASTISK SM PONNY!. Hästar säljes

Typ: B -  Inriktning: Hoppning -  Kön: Sto -  Födelseår: 1995
Namn: Heysel
Heysel är en fantastisk snäll ponny som älskar att hoppa. Hon är lydig och snäll i all hantering. Detta är en ponny med stor rutin och egen motor som är lämplig både som första tävlingsponny och elit. Heysel tog Felicia från LC till MSV B på mindre än 6 månader. Meriter:4 på SM utomhus 2011, seger i Varbergshoppet 2011, hoppade lag SM 2011 på Strömsholm 6:a i Baltic cup 2010, A final SM inomhus 2011.
Ingår i Fjärås Hoppryttares elitlag 2012.
Säljes pga ryttarens längd. Veterinärbesiktigad 120327
Seriösa bud mottages

Hoppning MSV B

Pris 175 000 kr
______________________________________________________________________________________________

KAT: C

C-PONNY FÖR DE HÖGSTA KLASSERNA. Hästar säljes
Typ: C -  Inriktning: Hoppning -  Kön: Sto -  Födelseår: 2001
Sto f-01 140 cm ue Hellekis Timjan.
Välriden, hoppar med fantastisk teknik och kvalité. Tävlad med vinster och placeringar upp till MSV A. Alltid positiv till arbete, en riktig arbetsmyra. Under hösten reds hon av annan ryttare än ägaren, tog då henne upp till MSV på 4 starter. Aldrig varit halt eller skadad.

Säljes pga ryttarens ålder och övergång till häst. Referenser kan fås. Prisidé 175 000, priset kan diskuteras med rätt familj.

Välkommen att ringa för mer info.



Pris 175 000 kr
______________________________________________________________________________________________

KAT: D

Kanon ponny till bra pris!. Hästar säljes
Kanon ponny till bra pris!. Hästar säljes
Kanon ponny till bra pris!. Hästar säljes
Typ: D -  Inriktning: Allround -  Kön: Valack -  Födelseår: 2005
Namn: Aladdin Lee
Nu är denna fina skäckvalack tillsalu på grund av att jag vuxit ut honom och ska gå över till storhäst. Han är snäll och har en väldigt fin personlighet. Vill du ha en ponny som värderar dig högst så finns han här. I ridning är han mycket snäll och ärlig. Han hoppar med god teknik och lätthet. Han är läcker i hoppningen men blir lite het, men absolut inte svår att få stopp på. Nyligen löshoppad 120 cm. I dressyren är han väldigt fin och går i form i alla gångarter. Han gör mycket fina skänkelvikningar, mycket lätt att flytta för skänkeln. Tränas 1-2 gånger i veckan för tränare. Det går även att rida ut på honom både själv och i grupp. Snäll och trygg. Sticker aldrig och har aldrig gjort det. Står även snällt då man duschar honom.

Han är mycket pedantiskt skött och även mycket noggrant riden. Han kräver en rutinerad ryttare då han ibland kan vara lite känslig. Men alla som har ridit han har tyckt han varit väldigt rolig, så värd att provrida. Har fått mycket beröm för honom då han är väldigt snygg! Filmer finns på youtube, sök på Aladdin lee.

Endast seriösa spekulanter är välkomna att ringa eller maila. Lånas ej ut på foder. Vid snabb och smidig affär kan han säljas billigare. Mycket välskött Tolga sadel kan köpas till. Sadeln är cirka 1 år gammal.



Pris 50 000 kr
______________________________________________________________________________________________

STORHÄST

Trevlig hopphäst f.2001. Hästar säljes
Trevlig hopphäst f.2001. Hästar säljes
Typ: Stora hästar -  Inriktning: Hoppning -  Kön: Valack -  Födelseår: 2001
Namn: Donky Tom
Trevlig hopphäst, valack f.2001, e Drosselklang II - varus. Tävlad upp till 135 med föregående ryttare och 130 med nuvarande. En otroligt vänlig häst med ett hjärta av guld som alltid ställer upp, snäll i all hantering. Bra hem viktigt. Pris 150 000 vid intresse ring 0706946090 (Katrine)



Pris 150 000 kr
_____________________________________________________________________________________________

Kram Alexandra

True!


/ Alexandra

God morgon!

Exakt när det här inlägget kommer ut på bloggen ringer min väckar klocka :D Min dag blir att äta sen plugga fram till halv tio och sedan bär det av till stallet, men ska inte rida tyvärr men ska åka med Bella till mukedal där bohuscupen är. :) Åker ca 11 från tork, kommer vara framme vid 1 , mobil bloggar om hur det går så kklart :DD


Bella och Marris <3

Kram Alexandra

HELT SJUKT!

Pratar om helt sjuka grejer här hemma som kan förändra mitt liv :D Man får hoppas, berättar för er när allt är klart :) HOPPAS! <3


Kram Alexandra

You are my love <3

I will always love you my boy <3

Instagram

Följ mig på instagram Alexandragustafssonn :D



/ Alexandra

wow!

Här hade man allt velat bo :D




Kramar Alexandra

hihi

Hatar att skriva rubriker.... Kommer aldrig på något passande. :( Bloggade inte igår för att jag hade inte tiden... Först var det plugg fram till 5 typ sen åkte jag till stallet. Där jag möte Ewe så hon hjälpte mig och fixa iordning till hästarna, dom fick vila orkade inte rida..

Hoppträningen i torsdags var helt underbar :) I slutet hoppade vi en bana som hindrena var runt 90 1 m och vi stannade inte en enda gång :D Vi brukar nämligen göra det när det kommer över 1 m.... Men hela träningen var underbar han hoppade med luft i sprången.


Bild sen i höstas.

Kram Alexandra

Tjaa!

Hej hej! Malou här! :D Sara står och fixar i ordning sig för hon ska till John snart så sålänge slänger jag in ett blogginlägg här på hennes och Alex blogg, hihi!

Förut idag så hoppade hon Jasmine och Pitou. Vi byggde upp en serie med först studs, sen ett galoppsprång till ett räcke och sen 2 galoppsprång till en oxer. Lite ironiskt att dom kan ha samma avstånd till Jasmine som är C-ponny och Embla som är storhäst! ;)
Det gick i alla fall grymt bra och hästarna var pigga och glada över att få hoppa! Med Jasmine hoppade hon 1m och med Pitou 90cm. Jag fotade, höjde/sänkte hinder och höll i hästar, mysigt!

Förut när jag stog i samma stall som Sara så såg ju henne rida varje dag men nu så är det ju inte så och man ser verkligen hur mycket dom har utvecklats tillsammans både hon och Jasmine och hon och Pitou! Dom är så fina och man ser verkligen hur bandet bara blir starkare och starkare (om det nu är möjligt!).♥

Här får ni två smakprov från idag, resten får Sara själv ladda upp! :)




Ha det bra!
/Malou, maloousan.blogg.se

Godmorgon!

Tja!
godmorgon, vaknade upp hos Malou nu :)
Hon ska med mig till stallet och fota när jag hoppar :D
Så förhoppningsvis får ni lite bilder från det senare ;)






/Kram Sara

Då KÖÖÖÖRRRR VI ;)

Nu är jag också tbx :) För mig har det inte hänt så jätte mycket sedan sist förutom att det bara går bättre o bättre för mig och Rocco :D


Idag så är det hoppträning som gäller men innan det ska jag rida Stefano också eftersom jag passar honom när Vicke är i fjällen. Paula kommer och ska fota oss så hoppas på att ni kommer få nya frächa bilder :D VIll ni se vad jag köpte på gbg horses show? :D


<3

Kram Alexandra

Pitou

Pitou är en speciell ponny med mycket vilja, som inte ger sig lätt.
Men hon rör sig fritt med mycket gång och hoppar som en studsboll så jag tror mycket på henne om jag lyckas få hennes fulla förtroende.
Men en hästs förtroende vinner man ju inte över bara en dag så det jobbar vi på.
För det är värt blod, svett och tårar hon är värd det , värd att ha någon som verkligen tror på henne.
Hon är otroligt rolig att jobba med för hon utvecklas ganska snabbt :)





Mitt fina hjärta<3



/Kram Sara

stegrings bilder..








/Kram Sara

a walk to remember



Såg "a walk to remember" igår och den var otroligt bra:)
Så om ni inte sett den, se den!
Den var lite seg i börja men sen flöt den på.
Sorlig dock men ändå bra :)



/Kram Sara

sometimes you need to let it go to see if it was something worth holding on to



Emma tvingade ut mig på en photoshoot för någon vecka sen... utan smink bara helt naturell..


/Kram Sara

Ovisad bild.



Här har ni en ovisad bild på Jasmine och Dartanjang (malous ponny) detta är första dagen han är ute han kom kvällen innan :)
Man ser till och med på sidan hur mager han var när han kom vilket gör mig ännu gladare att träffa honom nu när malou haft honom i snart två år att se honom nästan lite tjock, men som sagt man måste ha fett på hästen för att bygga muskler!


/Kram Sara

Dagens ridpass

har ju inte ridit på en vecka eller nått då jag vart sjuk :(
kul äntligen lov skulle åkt med pojkvännen till några vänner men så blir man sjuk får hög feber osv, så fick stanna hemma istället :(
Men frisk nu iaf :D alltid nått:)

Dagens ridpass Jasmine:
Red i paddocken, kände lite på henne och hon det märktes inte att vi inte tränat på en vecka :)
Min lilla kusin har varit här och ridit henne lite.... men inte tränat utan åkt runt lite grann bara i skritt och lite trav.
Men hon kändes fin lite seg på att besvara hjälperna men annars fin lätt att ställa böja hade ett härligt tempo.
Och jag måste säga att jag älskar hennes galopp speciellt sen hon fick sina muskler då orkar hon verklgen bära upp sig och då blir galoppen helt underbar :D<3









Dagens ridpass Pitou:
Red ut med Emma runt Jessicas idag:)
Red förbi lite hingstar osv. Pitou var pigg och studsade lite i början men sen lugnade hon sig lite tills vi fatta galopp och hon stod på stället och hoppade och bockade menas Emma och Pegasus galopperade längre och längre bort... knas ponny<3 Sen galopperade vi lite i skogen Pitou bockade och studsade och stänkte ner båda mig och henne själv i hästseggel..
Emma och Pegasus hade stannat längre fram och plötsligt bara får Pegasus ryck och ställer sig och Emma åker av xd
Kommer ihåg att det enda jag tänkte var "bara hon inte ramlar av... fan nu åker hon av... tappa honom inte nu bara för då drar han all världens väg" men hon tappa han inte så vi fortsatte våran ritt.
Pegasus var lite spänd så han kunde inte skritta ordentligt men Pitou brydde sig inte om det alls.
Det är så skönt med henne att även om hästen man rider med får fnatt stressar hon inte upp sig klart hon kan bli rädd som vilken häst som helst och hon fjompar sig ibland.
Men hon stressar inte upp sig i sådanna lägen ofta ganska sällan där är hon och Jasmine totalt olika Jasmine hade fått helt fnatt och bara stegrat och hoppat och taktat och studsat om jag hade haft med henne idag helt hopplös är hon.
Men en mysog tur för övrigt :)





/Kram Sara

back on track!

Hej igen!
nu är jag iaf tillbaka tror Alex skulle börja snart också ;)
Men iaf mycket som hänt sen vi såg senast..
Jag har vart i London, var där med halva min klass vi hade sjukt kul där fick mycket bilder.
Hände otroligt mycket där man kom närmare varandra, jag fick en nära vän trodde verkligen inte att han var sån men man ska inte dömma hunden efter håren.

Sen har jag vart på en liten clearound med båda pållarna Pitou fick sin första clearound rosett, på sin 80cm runda.
Lite bilder från London 2012! <3

från vänster Sarah jag och Emma



från vänster Julia, Emma och jag


söta vänner<3





vi som var där<3


söta vänner på dubbeldäckare


från vänster Sarah, Julia, Emma och jag som inte har en aning om vad jag görxd


charmiga<3




tog även massa natur bilder men slängde bara med en...
En bild på en fontän i Hyde park :)


/Kram Sara

RSS 2.0